CITY I DAG: Artetas rolle i City og trekning i UWCL

Manchester City skal nok en gang møte Atletico Madrid i UWCL og Sam Lee har skrevet om Mikel Arteta sin rolle i City. 

  • Manchester City møter Atletico Madrid i UWCL

City sin motstander i 8-dels finalen ble klar i dag og City skal som i fjor møte Atletico Madrid. Atletico ble for sterke for City i fjorårets 16-dels finale, men City gikk seirende ut i pre-season foran denne sesongen da de vant 3-2 etter et sterkt comeback. Kampen på Academy Stadium vil finne sted 16/17 Oktober, mens bortekampen i Madrid vil spilles 30/31 Oktober.

  • «There’s nobody better, than Pep and Arteta»

«There’s nobody better, than Pep and Arteta, they’re the best pair of Spaniards we know.» Slik går den nye sangen om Pep og Arteta. Sam Lee har skrevet en artikkel om Arteta sin rolle i City, spesielt i forhold til helgens kamp mot Everton og hvilke løsninger City har kommet opp med i forhold til midtstoppere, venstreback og den defensive midtbanespiller-posisjonen.

  • Kevin De Bruyne ikke observert på trening i dag

Kevin De Bruyne ble ikke observert på trening i dag, men årsaken er enda ikke kjent. Det kan godt hende at det er på grunn av problemer med lysken og Kevin ble jo også byttet ut mot Everton i helgen. Men Sky Sports melder at det er en smell i ankelen som er årsaken. Her kan du lese mer.

  • Pressekonferanse med Rodri og Pep

Her kan du se Rodri og Pep sin pressekonferanse foran morgendagens oppgjør mot Dinamo Zagreb:

  • Podkaster; Forever Blue, NinetyThreeTwenty og Kickback with Nedum Onuoha

Ian Cheeseman er ute med ny podkast av Forever Blue hvor han og panelet diskuterer Bernardo Silva, ser tilbake på kampene mot Everton og Preston og de diskuterer Citys unge spillere. Nedum Onuoha har fått sin egen podkast, hvor han har pratet med blant andre Micah Richards og Joe Hart. Du kan høre Forever Blue og Kickback her, mens her kan du høre Howard, Ahsan og Leon se tilbake på seieren mot Everton. Her kan du høre NinetyThreeTwenty sin forhåndsomtale av morgendagens oppgjør mot Dinamo Zagreb.

Listen to «Putting on the Gloves w/Joe Hart» on Spreaker.

  • Sven-Göran Eriksson: The Charmer who Under-stayed his welcome

Howard Hockin har skrevet en artikkel om «Svennis» sin periode i City, og du kan lese del 1 av artikkelen her.

  • Bør Pep begynne å bruke Garcia i stedet for Otamendi?

Det mener i hvert fall Stephen Tudor. Les mer om hva han tenker her.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar