Pep glad for seier i vanskelig kamp

City-manager Pep Guardiola var glad for at City kom seg gjennom en vanskelig kamp på Goodison Park med alle de tre poengene.

Goodison Park er ikke noe lett sted å komme, og City har historisk sett slitt på denne arenaen. I Pep Guardiolas første sesong som City-manager måtte han se laget sitt tape hele 0-4 samme sted. I går kunne han imidlertid juble for seier, og han var både glad og lettet for de tre poengene.

«Vi startet bra i den første omgangen og var utrolige de første 25 minuttene», uttalte han etter kampen. «Etter det fikk vi problemer Sigurdsson, som vi slet med å kontrollere. Everton har fantastiske spillere på topp, erfaring på midten og en god manager, så vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp.»

«Hver eneste sesong er det vanskelig å komme til Goodison Park, men med ballen i beina var vi veldig gode i dag. De hadde sjanser, men vi hadde også våre sjanser. Det var en slik type kamp. Fotball er noen ganger veldig uberegnelig.»

«Vi hadde problemer i den første omgangen med å presse høyt, de hadde en ekstra spiller på vår venstre kant. Det var mellom det 25. og 35. minutt at vi hadde problemer. I andre omgang viste vi bedre kvalitet. Vi skapte problemer, kom oss til gode posisjoner og angrep backene deres, men vi var ikke like kliniske som vi var mot Watford.»

«Til tider måtte vi forsvare oss utrolig bra, siden de er veldig gode på dødballer, men Fernandinho og Ederson hjalp oss mye.»

Citys manager innrømmer også at han ikke vil at luken opp til Liverpool på toppen av Premier League-tabellen skal bli for stor. «Etter Liverpools kamp var det viktig å få redusert luken ned til fem poeng igjen. Vi har lyst å vinne denne ligaen igjen.»

«Jeg vil gjerne involvere alle spillerne. Alle vil gjerne spille, det forstår jeg veldig godt, men å rulere er den eneste måten å holde et så høyt nivå over 11 måneder.»

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar