CITY I DAG: David Silva, Benjamin Mendy og FaZe Clan

City har skrevet en avtale med Gaming-giganten FaZe Clan, David Silva kan slå en rekord til helgen og Benjamin Mendy er klar til å vise seg frem ute på banen. 

  • City skriver avtale med FaZe Clan

For de som er interessert i både fotball og esports er dette store nyheter. City har skrevet en avtale med gaming-giganten FaZe Clan,som er gaming-organisasjonen med flest følgere på verdensbasis, med hele 214 millioner globale fans. Gjennom dette samarbeidet ønsker City og FaZe Clan å kombinere fotball og esports for å skape spennende nytt innhold. De har også samarbeidet tidligere, blant annet under City sin treningsleir i USA i 2017.

  • Dagens tweet

Hvem er den beste spanjolen som har spilt i Premier League? Definitivt David Silva.

  • David Silva kan slå rekord

David Silva har til nå spilt 289 kamper i Premier League for Manchester City og kan i helgen ta sin seier nummer 200. Ingen spillere har greid det i løpet av færre kamper, så Silva kan altså slå denne rekorden om City vinner mot Everton til helgen. John Terry har rekorden for øyeblikket og greide det på 305 kamper. City-supporter Jonathan Smith har også skrevet en artikkel om David Silva sin fremtid. Silva skal i tillegg vise frem City sine trofeer hjemme i Arguineguin den 11. oktober.

  • Benjamin Mendy er klar til å vise seg frem

Benjamin Mendy sier at han ønsker å ha en lang og suksessfull karriere i Manchester City. Han er glad for å være tilbake: «Det er en veldig, veldig god følelse. Det var ikke enkelt å jobbe seg tilbake, men jeg gråt ikke, ingenting endret seg. Jeg jobbet veldig hardt både i Manchester og i Barcelona og alle fysioterapeutene hjalp meg veldig. Nå håper jeg at alt er bra og at jeg kan gi absolutt alt jeg har for denne klubben i lang tid fremover.»

  • Vincent Kompany tildelt «Football Writers’ Association’s Tribute Award»

Vincent Kompany har blitt tildelt den prestisjetunge prisen for hans  bidrag til engelsk fotball og sitt veldedighetsarbeid. Han vil ta i mot prisen den 19. januar 2020 og får den blant annet for sitt arbeid for hjemløse i Manchester gjennom Tackle4MCR.

  • The City Xtra Podcast

Lytt til siste episode av the City Xtra Podcast, her!

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *