Tre kamper i november flyttet

Tre av Citys fire Premier League-oppgjør i november flyttes etter at Sky Sports og BT Sport har gått gjennom hvilke kamper de vil vise fra Premier League denne måneden.

Bare én av kampene spilles en annen dag enn den opprinnelig var satt opp, nemlig toppoppgjøret mot Liverpool på Anfield, som blir søndagskamp i stedet for lørdagskamp. Kampen flyttes til søndag 10. november, og får avspark kl. 17.30 norsk tid.

De to andre kampene som flyttes i november får ikke ny dag, bare nytt starttidspunkt. Kampen mot Chelsea lørdag 23. november blir «senkamp» med avspark kl. 18.30, mens kampen mot Newcastle lørdagen etterpå blir «tidligkamp» med avspark kl. 13.30 norsk tid.

Den eneste kampen som dermed ikke flyttes er hjemmeoppgjøret mot Southampton i starten av måneden. Den spilles fortsatt lørdag 2. november kl. 16.00 norsk tid.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *