Stones ute fire-fem uker

Det tynnes ut i rekkene blant Citys midtstoppere. Pep Guardiola bekrefter før morgendagens Champions League-oppgjør mot Shakhtar Donetsk at John Stones har fått et muskulært problem, og vil være ute fire-fem uker.

Stones returnerte fra forrige skade sist uke, og ble klar til lørdagens kamp mot Norwich, hvor det endte med tap 2-3. Nå kan imidlertid Pep Guardiola bekrefte at Stones har skadet seg igjen, og denne gangen er ute ca. fire-fem uker med det som beskrives som et «muskulært problem».

City har fra før av Aymeric Laporte ute med langtidsskade, og med Vincent Kompany borte fra klubben, ventes det at Pep Guardiola blir nødt til å omskolere Fernandinho til å bli midtstopper. Det er dermed meget sannsynlig at han vil være å finne i morgendagens midtstopperduo sammen med Nicolas Otamendi. Et annet alternativ er å bruke 18 år gamle Eric Garcia i midtforsvaret.

Relaterte saker

7 svar

  1. Må jo bli fernandinho og walker da😳

  2. Kom jo netopp tilbake fra skade…

  3. Ingen.. 10 mann i angrep..

  4. Tipper 3(5) mann bak: Cancelo (h.back/h.kant), Walker, Fernandinho, Otamendi, Zinchenko (Mendy) (v.back/v.kant). Jeg ville spilt Garcia, men skjer neppe før tre mann til blir skadet.

  5. Knut Espen Ikke helt fornøyd med Pep for tiden?

  6. Henrik Brattlie Verdens beste manager. Men vi er uenige når det gjelder bruken av akademi-spillere bare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *