Pep: – Vi kan ikke vinne alle kamper

Pep Guardiola mener overraskende tap, som det mot Norwich i går, ikke er til å unngå.

Manchester City gikk på et skuffende 2-3-tap for Norwich på Carrow Road, og selv om City-manager Pep Guardiola selvsagt var skuffet etter kampen, sa han i intervjuene at kamper som dette ikke er til å unngå. «Folk kan ikke forvente at vi skal vinne alle kamper, eller få 100 poeng hver sesong. Noen ganger blir kamper slik som dette. Vi hadde våre sjanser til å score, men greide det ikke. Så gratulerer til Norwich! Sånn er fotballen. Vi hadde mange sjanser i dag, de hadde tre eller fire og scoret tre mål. Det første kom på en dødball vi ikke forsvarte godt nok, den andre kom på en kontring der vi ikke hang med, og det tredje kom etter en tabbe. Vi vet likevel hvilket lag vi er, vi vet hva vi har oppnådd og hva vi skal gjøre. Jeg elsker spillerne mine, og det er en glede å være sammen med dem.»

«Da vi spilte mot Bournemouth hadde de flere sjanser enn det Norwich hadde i dag, men den kampen vant vi. Slik er fotball noen ganger. Vi har forsvart oss bra på dødballer tidligere, og i de fire siste sesongene har vi vært gode på det, så det er ikke noen svakhet i laget. Selv da vi lå under 0-2 var vi fortsatt med, fordi vi kan skape mange sjanser innenfor et kort tidsrom, men det tredje målet ødela for oss, fordi vi hadde startet bra og var med. Til slutt gikk det dessverre ikke. Du kan ikke alltid gardere deg mot tabber i fotball.»

«Norwich er et godt lag som har gode spillere med kvalitet i seg, det så vi i Championship forrige sesong. I dag var de kliniske. Men selv på 3-2 hadde vi sjanser til å utligne til 3-3. Laget ga aldri opp, og det er grunnen til at vi har greid det vi har greid tidligere. John og Nico har spilt sammen mange ganger og har vært en stor del av det vi har oppnådd, men Kompany er nå i Belgia og Laporte er skadet, så dette er de forsvarerne vi har i øyeblikket. Vi har også Ferna og noen unge spillere, så det er ingen grunn til bekymring. Vi kommer til å lære av dette, gå videre og bli bedre.»

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *