STB 132 sendt ut

Sesongens første utgave av medlemsbladet er sendt ut, og de fleste har allerede mottatt blekka.

Vær så god: 108 sider med små og store artikler om rikets tilstand!

Takket være de mange usedvanlig flinke skribentene er det kort mellom høydepunktene. Faktisk er det ikke noe mellomrom i det hele tatt.

Hovedsaken er skrevet av Svea, som har tatt for seg de 125 viktigste personene i Citys 125 år (!) lange historie. Mannen som havnet på toppen bør på sokkel, mener vår mann.

Ellers er bladet som vanlig spekket med glade supportere. Vi har vært på årsmøte i England, og vi har feiret supporterklubbens jubileum sammen med 500 andre gjester. Fra dette gildet kan du studere eksklusive bilder fra blant andre Lorden.

De vanlige spaltene er på plass, med et par unntak som kommer sterkere tilbake neste gang.

Det kan nevnes av Sleivspark var flue på veggen da Bayern-bossene diskuterte et mulig Sané-kjøp. Siden deler av dette sleivsparket er på tvilsom tysk, er det fare for at STB blir klaget inn til tyskernes svar på Pressens Faglige Utvalg.

For øvrig den vanlige haugen med artikler og spalter fra Halvor Hansen Høvring, mens Morten Vassard har fulgt City tett under sesongoppkjøringen i Kina. Eksklusivt!

Og et flott bidrag fra Andreas i Sverige. Dessuten litt kultur fra Ove Kjølstad, de vanlige analysene fra Bergens Brundtland og noen friske hole-in-one fra Nils Are Golf. Å jo da, Rolf har skrevet sitt vanlige album.

Dette er bare et tilfeldig utvalg av de mange fine artiklene i denne utgaven, som er nummer 132 i rekken.

Takk til alle som gjør en ekstra innsats for bladet og supporterklubben.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *