Manager Nick Cushing: Dette er det mest sultne City-laget jeg har sett

Nick Cushing sier hans nåværende lag er det mest sultne han har sett siden han ble manager i 2014.

City møter i kveld sveitsiske Lugano på bortebane i 16-dels finalen av Uefa Women’s Champions League og Cushing beskriver sin nåværende spillergruppe som den beste han har jobbet med:

– Vi er et bedre lag enn forrige sesong. Vi har en eksepsjonell arbeidsmoral. Dette er det mest sultne laget vi har hatt i forhold til å trene hardt og i forhold til å slå alle lag vi møter. Alt vi i støtteapparatet trenger å gjøre er å komme oss gjennom det vi har planlagt fordi spillerne ønsker å bli best.

Forrige sesongs UWCL var en skuffelse for City da de røk ut i 16-dels finalen mot Atletico Madrid, etter å ha tatt ledelsen i det første oppgjøret i Madrid. City har derimot fått fornyet håp og sier at skuffelsen fra forrige sesong gjør han og laget enda mer målrettede denne sesongen:

– Det er definitivt en ekstra motivasjonsfaktor for oss. Vi har vunnet alt annet som vi har hatt mulighet til å vinne, men vi er kun i vår sjette sesong som lag. Vi har kommet langt, men det er veldig vanskelig i Champions League. Det første målet er å komme oss videre til kvartfinalen og semi-finalen, men det er vanskelig mot motstandere som Lyon og Barcelona. Jeg føler ikke press, men er veldig motivert!

 

Kveldens kamp har avspark klokken 21:00 og du kan se oppgjøret her.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *