Vincent Kompany ikke spilleklar til egen testimonial: – Typisk meg

Vincent Kompany kommer ikke til å spille i sin egen testimonial i kveld, på grunn av en hamstringskade. 

Vincent Kompany sin testimonial finner sted i Manchester i kveld hvor Manchester City Legends vil møte en All Stars XI. Les ‘Chappy’ Chapman er tilbake som Kit Man for anledningen og det hele vil bli fotografert av tidligere City-fotograf, Sharon Latham. Både Chappy og Sharon har tidligere gjort intervjuer med STB. Vincent selv kommer derimot ikke til å spille selv:

– Dessverre kommer jeg ikke til å starte i kveld og kommer heller ikke til å spille. Det er typisk meg, ikke sant? Jeg er der vanligvis ved slutten av sesongen. Jeg har en liten hamstringskade, så jeg ønsker ikke å risikere noe i kveld. Det er fremdeles mange fantastiske spillere å se på i kveld og det handler først og fremst om feiringen og om si farvel. Jeg trenger ikke nødvendigvis å spille av den grunn. Vi gjør dette for et fantastisk formål og det er det viktigste for meg. Jeg skal være der for David Silva sin testimonial, eller Aguero sin. 

Under kan du se deler av pressekonferansen og her kan du lese del to av Vincent sitt intervju med Sky Sports.

 

Vincent i ny t-skjorte designet av Don Grant

 

Vincent donerte i dag bort 60 par fotballsko fra PUMA

Kampen sendes på Man City for TV App og Sky Sports og den sendes direktet på Bohemen i Oslo. Den kan også høres på BBC Radio Manchester. 

Relaterte saker

4 svar

  1. Headinga på Eithad 30.04.12! Da spratt jeg GODT opp av stolen!

  2. Det må være hele 2011/12 sesongen hvor jeg ble så sinnsykt glad i han.Jeg kan enda ikke kan forstå for tiden ble av😞

  3. 10 år som ubestridt leder i en hel klubb. Uansett spillere, trenere eller ledere.

  4. En ordentlig grepa spiller og menneske, et eksempel til etterfølgelse for alle 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *