Georgia Stanway håper på flere kamper på Etihad

– Mer enn 20,000 solgte billetter til Manchester derbyet viser at interessen finnes, sier Georgia Stanway. 

20 år gamle Georgia Stanway scoret 11 mål for City forrige sesong og hennes viktigste våpen på banen er hennes intelligente pasningsspill, i tillegg til hennes bevegelser både med og uten ball. Hun kan skape et veldig giftig spisspar for City sammen med Ellen White, når sistnevnte er tilbake fra skade.

Manchester City møter United på Etihad i morgen og Stanway sier laget må klare å fylle Academy Stadium på en jevn basis for å kunne gjøre seg fortjent til å spille flere kamper på Etihad:

– At vi har solgt mer enn 20,000 billetter til kampen i morgen viser at interessen finnes, men vi må konsekvent være i stand til å selge ut Academy Stadium hver uke for å kunne spille oftere på Etihad. Om vi er i stand til å selge ut Academy Stadium vil det være en mulighet for oss å spille på Etihad. Under VM i sommer var alle stadioner fulle, men vi har ikke sett en fullsatt stadion i FA WSL enda. Vi har solgt 20,000 billetter denne helgen og det er rekord. Alt handler om hvor mange vi kan dra på kamp og om vi kan øke disse tallene så fort som mulig, vil det være veldig bra for kvinnefotballen. Vi er et lag med en voldsomt sterk vilje og det er noe alle våre nye signeringer skjønner umiddelbart. Vi hadde en fantastisk pre-season, spilte god fotball og kan ikke vente med å komme i gang.

Historiens første Manchester derby på kvinnesiden sendes klokken 16:00 på Viasat 4 og Viaplay i morgen, med sendestart klokken 15:30. 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *