Laporte har operert

Aymeric Laporte har måttet operere kneet etter skaden han pådro seg i lørdagens kamp mot Brighton. Det kan i verste fall bety at han er ute av spill i flere måneder.

Det rapporteres i dag at Aymeric Laporte har gjennomgått en vellykket operasjon i kneet hos dr. Ramon Cugat i Barcelona, etter at han skadet seg i lørdagens kamp mot Brighton i en situasjon der det var franskmannen selv som fikk gult kort.

Etter å ha undersøkt kneet hans ble det slått fast at han hadde pådratt seg skade i brusken og menisken, noe som altså krevde en operasjon. Det vites ikke ennå nøyaktig hvor lenge franskmannen, som nå går glipp av det som ville blitt hans første landskamper for Frankrike, blir ute av spill, men det kan være alt fra flere uker til flere måneder.

Relaterte saker

2 svar

  1. Bhelgevik sier:

    3 mnd. for menisk!?? Husker at jeg røk min på 90-tallet, men spilte (sto back;-) uka etter i bortekamp mo… https://t.co/UjCfldBmvg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *