Kaptein Steph Houghton om sitt første Manchester Derby: Blir ikke større enn dette

– Alle jentene vil være klare for dette, sier kaptein Steph Houghton. 

Manchester City Women spiller lørdag sin første ligakamp denne sesongen mot Manchester United Women, på Etihad Stadium. Dette blir historiens første profesjonelle Manchester derby på kvinnesiden og Steph Houghton sier det er en utrolig mulighet for begge lag til å vise seg frem:

– Jeg er alltid spent foran sesongens første kamp, men å møte Manchester United hjemme på Etihad er en fantastisk mulighet for oss. Det er første gang vi møter dem og jeg vet at alle jentene kommer til å være klare for det. Helt siden jeg kom hit har det alltid handlet om å skape historie. Det er kjempestort for ligaen at det spilles kamper på Etihad og at vi har disse lokaloppgjørene og det vil forbedre kvinnefotballen. Vi som klubb ønsker alltid å spille i store kamper og det blir ikke mye større enn dette i Manchester. Rivalisering er viktig og denne ligaen trengte et Manchester derby, selv om det skapes rivalisering til andre klubber i landet også.

Steph er veldig fornøyd med forberedelsene i pre-season og har gledet seg til dette oppgjøret helt siden kampoppsettet for sesongen kom ut:

– Vi har spilt tøffe kamper, men forberedelsene våre har gått veldig bra. Vi har gledet oss til dette oppgjøret helt siden kampoppsettet kom og vi skal sørge for å ta alle tre poengene på lørdag. Vi elsker å spille på Academy Stadium og at mange supportere kommer for å se på oss der, men det er veldig kjekt at enda flere kan være en del av en så stor kamp som den på lørdag.

City endte forrige sesong med å vinne to hjemlige trofeer, FA-Cupen og Continental Cup, og Houghton ønsker å bli enda bedre kommende sesong:

– Jeg spilte samtlige kamper forrige sesong og jeg er i god form. Jeg er like motivert som jeg alltid har vært og selv om vi vant to trofeer forrige sesong vant vi ikke ligaen og gikk ikke videre fra 32-dels finalen i Champions League. Det er definitivt ting vi kan bli bedre på og jeg er streng med meg selv. Jeg spør Nick om å utfordre meg hver eneste dag for å gjøre meg til en enda bedre midtstopper og det fortsetter. Jeg vil vinne så mange trofeer som mulig for denne fotballklubben. Vi kan skape noe virkelig spesielt denne sesongen.

Relaterte saker

1 svar

  1. Vil bli total slakting av United. 😂🥳👌🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *