City signerer Karima Benameur

Manchester City har gjort sin syvende signering for sommeren og har sikret seg den franske målvakten Karima Benameur. 

Benameur har signert en ett-års kontrakt med City og kommer fra den franske klubben Paris FC. Hun har erfaring fra Frankrikes øverste nivå og spilte blant annet syv sesonger for PSG. Den 30-år gamle målvakten er klar for et nytt kapittel i karrieren både når det gjelder nytt språk, ny kultur og ny liga, sammen med Nick Cushing sitt lag. Hun er veldig glad for å ha signert for Manchester City:

– Jeg er veldig glad for å være her og synes det er fantastisk å ha signert for en så flott klubb. Det er en ære for meg. Manchester City er en stor klubb med fantastiske fasiliteter, fantastiske spillere og ikke minst gode målvakter, som for eksempel Ederson. Jeg ønsker å vinne mange trofeer og vil hjelpe dette laget til å vinne så mye som mulig. Jeg vil gjøre mitt absolutt beste! Jeg har spilt for det franske landslaget og for store klubber som PSG, noe jeg har lært veldig mye av. Jeg har mye erfaring og ønsker dele denne med mine medspillere, både på og utenfor banen.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *