Fem spillere om lørdagens Manchester derby

Manchester City Women møter United på lørdag og Pauline Bremer, Caroline Weir, Janine Beckie, Keira Walsh og Karen Bardsley har uttalt seg om oppgjøret. Klubbene har møttes 20 ganger tidligere og det første oppgjøret ble spilt i 1990. City har vunnet flertallet av kampene og lørdagens oppgjør blir historiens første profesjonelle oppgjør mellom klubbene. 

Pauline Bremer (23 år gammel angriper fra Tyskland)

– Dette blir stort. Jeg er veldig spent og ser fram til dette. Forhåpentligvis vil det være stappfullt av supportere på stadion og jeg har aldri spilt der tidligere. Jeg vet om rivaliseringen mellom klubbene på herresiden og forhåpentligvis kan vi få det til også på kvinnesiden. Det blir definitivt en stor kamp og jeg ser virkelig frem til det.

 

Caroline Weir (24 år gammel midtbanespiller fra Skottland)

– Det blir ikke mye større enn dette, spesielt fordi det er det første profesjonelle oppgjøret mellom oss og at det er på Etihad. Det er spennende og vi gleder oss. WSL blir større hver eneste sesong og det er en tøff liga. Vi må være på vårt beste for å vinne på lørdag, men jeg er sikker på at vi vil være klare for det.

 

Janine Beckie (25 år gammel angriper fra Canada)

– Det er mange jenter på laget vårt, inkludert meg, som er veldig glade for å få muligheten til å spille i historiens første profesjonelle oppgjør for oss mot United. Det er veldig kult å være en del av og å se hvor mye det betyr for folk. Det er stor rivaliseringen på herresiden, og det blir veldig kult å få til det på kvinnesiden også.

Keira Walsh (22 år gammel midtbanespiller fra Rochdale)

Keira Walsh er City-supporter og født i Rochdale. Hun skrev sin første profesjonelle kontrakt med Manchester City som 18-åring i Juni 2015.

 

Karen Bardsley (35 år gammel keeper fra USA)

– Det er en fantastisk mulighet og det er et privilegium å ha den muligheten. Vi må vise verden hvor langt kvinnefotballen har kommet, men også hvor langt den kan nå. Jeg vil bli virkelig stolt om vi slår tilskuer-rekorden. Jeg ser frem til å være tilskuer selv på lørdag.

 

 

Caroline Oatway har skrevet en veldig fin artikkel om lørdagens kamp som du kan lese her. Oppgjøret sendes på Viaplay, lørdag 7.september klokken 16:00.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *