– Kyle Walker kan være et alternativ som midtstopper

Pep sier Kyle Walker kan være et alternativ som midtstopper i Aymeric Laporte sitt skadefravær.

Laporte måtte ut på båre med en kneskade i helgens kamp mot Brighton og City har nå kun to skadefrie naturlige midtstoppere. Vi vet derimot enda ikke omfanget av skaden til Laporte. Fernandinho er et godt tredjevalg bak Stones og Otamendi, men også bruke Eric Garcia eller Taylor Harwood-Bellis om nødvendig. Pep hadde følgende å si i del to av pressekonferansen etter helgens kamp:

– Vi venter fremdeles, men det ser ikke bra ut for Laporte. Det har skjedd og vi kan ikke gjøre noe med det. De andre spillerne er nødt til å heve seg. Om jeg blir nødt til å bruke Kyle Walker som midtstopper en dag vil jeg gjøre det. Vi kommer til å finne løsninger på dette. Det er trist med både Leroy og Aymeric. Jeg er bekymret, men vi ser fremover.

Fernandinho er også et godt alternativ som midtstopper og Sam Lee har skrevet en artikkel om hvordan Pep har forberedt Fernandinho på å spille midstopper. Pep er ikke tvil om at Fernandinho er i stand til å gjøre den jobben:

– Han er en typisk kaptein. Han tenker mer på resten av gruppa enn på seg selv. Han har stor respekt i garderoben og derfor er han i stand til å gjøre den jobben.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar