Barclays FA Women’s Super League til Norge

Den skandinaviske kringkasteren NENT har skrevet en tre-års avtale med FA og FA WSL vil dermed sendes direkte i Norge de neste tre årene. Lørdagens Manchester derby sendes på Viaplay.

Det ble i dag annonsert at den skandinaviske kringkasteren NENT har skrevet en tre-års avtale med FA som gir de rettigheter til å vise FA Women’s Super League de neste tre årene. Dette gjelder for Norge, i tillegg til blant annet Danmark, Sverige og Finland. Dette er altså første gang noensinne at FA WSL vil bli sendt utenlands og lørdagens Manchester-derby vil altså bli sendt på Viaplay.

I tillegg til det ble i dag ‘live streaming platformen’ FA Player lansert. Her vil samtlige kamper i FA WSL vises, i tillegg til annet innhold som intervjuer og høydepunkter. FA Player er tilgjengelig internasjonalt og det er gratis å registrere seg, men vi vil ha begrenset tilgang i Norge i forhold til direktesendte kamper, på grunn av avtalen mellom NENT og FA. Det viktigste er uansett at vi får se Manchester City Women direkte på norsk fjernsyn! Enkelte kamper vil nok også bli sendt på Man City for TV App, dersom City har rettigheter til å sende kampene, men samtlige kamper vil uansett legges ut i denne appen et døgn etter at kampen er blitt spilt.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar