PepTalk: Foden vil få muligheter

Pep sier Phil Foden vil bli belønnet for sin tålmodighet, men er usikker på når tenåringen kommer til å spille. 

Foden har kommet inn fra benken to ganger denne sesongen og spilte 26 ganger forrige sesong. Pep sier det er vanskelig å gjøre alle fornøyde når man har en så god stall som City har:

– Jeg vil avgjøre når Foden skal starte, sier Pep. Jeg vet ikke når det vil skje, men det kommer til å skje fordi vi skal spille veldig mange kamper. Jeg elsker han, men i City har vi både De Bruyne, Bernardo, David Silva, Ilkay Gundogan… Det er ikke enkelt. Det er slik det skal være i en klubb som har vunnet fire trofeer. Om vi ikke har konkurranse for plassene vil det ikke være mulig å vinne de fire trofeene. David Silva spilte ikke mot Tottenham, så de må kjempe om plassen, være tålmodige og jobbe hardt, for de vil få muligheten. Jeg så på terminlisten i dag og vi har veldig mange kamper! Phil er en sjenert gutt, men jeg vil at han skal komme å prate til meg. Han er 19 og det er normalt, han er ok og han er på rett sted. Spillerne våre er fantastiske og det er klart at de ikke er fornøyde når de ikke får spille, men det er alltid en sjanse rett rundt hjørnet og da må man prate. Phil, David Silva og Fernandinho forstår dette.

Pep pratet også om Kyle Walker som ikke ble tatt ut til England sitt landslag denne uken. Han sier Kyle er klar og at han er en spilller som presterer på et jevnt nivå, i tillegg til at Gareth Southgate også skal ha sagt til Kyle at han fremdeles er førstevalget for England på høyreback.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar