Fernandinho: Vi spilte en god kamp i dag

Fernandinho var godt fornøyd etter dagens 4-0 seier mot Brighton. 

Fernandinho ryddet opp i midtforsvaret gang på gang etter å ha kommet inn for Aymeric Laporte etter 37 minutter og innehar definitivt kvalitetene som trengs for å spille midtstopper. Han er hurtig, intelligent, sterk og er god på hodet. Han kan se hva som skjer foran seg og har en god pasningsfot. Han var godt fornøyd med dagens seier:

– Vi er veldig fornøyde. Vi spilte en god kamp i dag, scoret mange mål og slapp motstanderen vår til få sjanser. Jeg synes dette er den beste måten å gå inn i pausen på og så skal vi komme enda sterkere tilbake mot Norwich. Det er ikke lett å komme inn som innbytter, spesielt i første omgang. Men alle må være klare til å spille når som helst. Vi håper selvsagt Aymeric er tilbake så snart som mulig, fordi vi trenger alle sammen for å kjempe om tittelen helt til siste slutt. Vi får se hvor lenge han er ute. Vi vet ikke enda, men John Stones er snart tilbake. Jeg er klar til å spille hvor som helst på banen.

Relaterte saker

1 svar

  1. Magnar Grødeland sier:

    Takk Halvor
    Du har energi som som mitt barnebarn på 2år.
    Stå på, vi er så heldige som har sånne som deg, Tor og Tommy med mange flere.

Legg igjen en kommentar