City EDS gir fra seg 2-0 ledelse mot Chelsea

City EDS spilte fredag kveld 2-2 mot Chelsea på Academy Stadium og tok sitt første poeng for sesongen.

Etter tap for både Southampton og Tottenham møtte City fredag kveld Chelsea på Academy Stadium. Chelsea hadde enda ikke sluppet inn mål denne sesongen og det ville være vanskelig å spå utfallet av denne kampen.

City stilte med dette laget:

XI | Moulden, Frimpong, Latibeaudiere, Harwood-Bellis, Wilson, Doyle (c), Braaf, Bernabe, Touaizi, Dele-Bashiru, Rogers

Innbyttere | Ogbeta, Bazunu, Amankwah, McDonald, Garre

City så veldig bra ut offensivt i første omgang i tillegg til å være solide defensivt. Mye av æren for det skal Tommy Doyle, som lå foran Citys bakre firer, ha. Doyle var disiplinert og hadde full kontroll bakover, slik at Jayden Braaf og Morgan Rogers kunne kose seg fremover på banen. Både Braaf og Rogers hadde gode muligheter til å gi City ledelsen i starten av kampen. Etter ni minutter spilte Bernabe Braaf nydelig gjennom før ballen ble satt i mål, men det ble dessverre avblåst for offside. Syv minutter senere satte Rogers ballen i stolpen etter å ha danset ned langs høyrevingen, men fem minutter før pause fikk City betalt for strevet. Fisayo Dele-Bashiru la inn fra venstre før ballen gikk via Chelsea sin kaptein og i mål.

Fem minutter etter pause ble ledelsen doblet, etter nok et flott samarbeid mellom Bernabe og Braaf. Bernabe spilte Braaf nydelig gjennom og Braaf timet løpet sitt perfekt før han satte ballen inn i nedre venstre hjørne.

Chelsea reduserte fra straffemerket etter 82 minutter og fem minutter før full tid gjorde Moulden en kjemperedning på et Chelsea-frispark fra kort hold. Chelsea-kapteinen gjorde deretter opp for seg etter selvmålet i første omgang, da han utlignet på overtid.

Et kjipt resultat for City etter å ha ledet 2-0, men det var et godt lag de møtte og det var City som gjorde at Chelsea slapp inn mål for første gang denne sesongen. Neste kamp for City er borte mot Liverpool, lørdag 31. august.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar