Vil ha flere trofeer

«Vi ønsker å vinne flere trofeer», sier Fernandinho.

Fernandinho har spilt 273 ganger for Manchester City og er nå i sin syvende sesong for klubben. Han har vært med å vinne ni trofeer på de syv sesongene, men brasilianeren vil ha mer:

– Jeg husker ikke sist en klubb vant tre Premier League trofeer på rad. Vanligvis ligger det i menneskets natur å slappe litt av etter at du har nådd målene dine. Det kommer til å bli tøft for oss, vi må jobbe hardt og kjøre på videre. Vi må jobbe for å hente frem alt det som bor i oss og jobbe hardt med oss selv, ikke bare forvente at Pep alltid skal pushe oss. I tillegg til å være en gruppe med veldig gode fotballspillere er vi en gruppe med fantastiske personligheter. Det utgjør en stor forskjell. Jeg tror vi alle har innsett at i hver eneste treningsøkt og i hver eneste kamp, må vi utvikle oss, spille fantastisk fotball og vinne kampene våre, fordi vi vil ha flere trofeer.

«Ferna» vet at det kommer til å bli en lang og hard sesong og vil gjøre sitt beste for å veilede Rodri:

– Det kommer mange tøffe kamper, spesielt bortekampene mot Burnley, Watford og Everton – ulike utfordringer som jeg er helt sikker på at han kommer til å lære av. Vi kommer til å jobbe tett sammen, og jeg vil være der for ham og gi ham råd. Han er jo også selvsagt allerede en kvalitetsspiller som jeg liker veldig godt. Han har gjort det veldig bra i pre-season og i de første kampene han har spilt i ligaen. Han er høy, veldig god teknisk og han kommer til å hjelpe oss veldig både denne sesongen og i fremtiden.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar