Rodri blir bedre for hver dag som går

Rodri har funnet seg til rette i City tidligere enn forventet.  

Mot Tottenham spilte han 57 pasninger med treffprosent på 98.3% og traff med syv lange pasninger, begge deler best av samtlige City-spillere. Han leder statistikken i forhold til antall taklinger og er nummer to bak Laporte når det kommer til antall pasninger han har truffet på. Han har spilt tre gode kamper for City så langt og blir mer vant til tempoet i Premier League og måten City spiller på for hver dag som går:

– Jeg føler meg bedre og bedre hver eneste dag, sier han. Det er godt for meg å få såpass mye spilletid, det er ikke enkelt å få en plass på dette laget – vi vil alltid angripe, det er helt overveldende. Jeg prøver å finne meg godt til rette, jeg vet at jeg fremdeles har mye å lære, men jeg er fornøyd med at Pep har vist meg sin tillit så langt. Jeg vil hjelpe laget med måten jeg spiller på, men jeg er nødt til å finne ut hva laget og spillestilen krever av meg. Jeg trives godt her og jeg liker byen. Vi er en fantastisk spillergruppe, det vil bli som å være sammen med familien min. Når laget gir alt, spiller på den måten vi vet vi mestrer og skaper sjanser, må vi alle sammen være fornøyde fordi vi gjør en god jobb.

Rodri var derimot ikke helt fornøyd med sin hjemmedebut:

– Jeg er ikke fornøyd med hjemmedebuten min fordi vi ønsker altid å vinne. Sannheten er derimot at vi er helt i begynnelsen av sesongen og det er veldig mye igjen. Det viktigste er å holde seg rolig og ta steg for steg, men å være klar over at vi må ta de sjansene vi får til å sette ballen i mål. Vi må fortsette å jobbe hardt på samme måte. Vi gjør det bra. Hver gang du ikke vinner skjer det fordi at du har gjort noe galt, men vi er på riktig vei.

Relaterte saker

3 svar

  1. Gjennomført kvalitet. Tvers igjennom.

  2. Rodri….? Har kun gjort hva som er forventet av han sålangt… hvordan vurderer dere at han blir bedre for hver dag som går?

  3. Ikke alle som klarer og gå rett inn på laget og prestere på samme nivå som de andre etter en kamp. Noen bruker en hel sesong på og tilpasse seg. Sålangt ser det veldig bra ut.

Legg igjen en kommentar