Mario Balotelli spiller i Vincent Kompany sin testimonial

Kulthelten spiller i Vincent Kompany sin testimonial i september.

Det ble i kveld bekreftet at Mario Balotelli spiller i Vincent Kompany sin testimonial den 11. september. Balotelli er fremdeles en helt blant City-supportere og spilte for klubben i tre sesonger. Han fikk 80 kamper for City og scoret 30 mål, i tillegg til at han hadde sin eneste assist som City-spiller til scoringen etter 93 minutter og 20 sekunder. Balotelli ble nylig klar for Brescia.

Følgende spillere er så langt bekreftet:

Manchester City Legends:

 • Joe Hart
 • Joleon Lescott
 • Micah Richards
 • Pablo Zabaleta
 • Wayne Bridge
 • Gareth Barry
 • Nigel de Jong
 • Samir Nasri
 • Shaun Wright-Phillips
 • Stephen Ireland
 • Craig Bellamy
 • Mario Balotelli

Premier League All Stars:

 • Emile Heskey
 • Rafael van de Vaart

Pep Guardiola og Roberto Martinez vil lede lagene og alle inntektene går til Tackle4MCR, et initiativ igangsatt av Vincent Kompany og Andy Burnham, for å gi dem som sover ute på Manchester sine gater en seng.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar