Seier mot Atletico etter imponerende comeback

City avsluttet Women’s International Champions Cup med seier, etter et imponerende comeback med scoring på overtid mot Atletico Madrid.

City startet med følgende ellever:

XI | Roebuck, Stokes, Bonner, Houghton (C), Mannion, Walsh, Scott (63), Weir (63), Beckie, Hemp (46), Stanway (73)

Innbyttere | Toland (63), Bremer (73), Geum-min (63), Wullaert (46)

Nick Cushing og laget hans sikret seg til slutt en seier etter å ha ligget under, og scoret to ganger i løpet av de ti siste minuttene, slik at kampen ble snudd på hodet. Lauren Hemp ga City ledelsen i første omgang, før Atletico snudde til 2-1. Kanadiske Janine Beckie utlignet deretter for City med syv minutter igjen å spille og belgiske Tessa Wullaert sikret seieren med kampens siste spark på ballen. City kom dermed på tredje plass i Women’s International Champions Cup.

Tidlig kick-off gjorde at det var veldig varmt og fuktig i North Carolina og det var Atletico som startet best. Banens beste spiller i Citys kamp mot North Carolina Courage fortsatte i samme stil mot Atletico og var sikkerheten selv i mål. Etter 22 minutter tok City ledelsen mot spillets gang da Lauren Hemp plukket opp en feilpasning, kom seg unna og skrudde ballen rundt keeper og i mål. Atletico fortsatte å presse City etter scoringen, men deres avslutninger gikk rett på Roebuck.

Atletico startet også andre omgang best og skapte sjanse etter sjanse mot Citys mål. Etter en times spill kom utligningen, da Atletico heada i mål etter et frispark. Tre minutter senere tok Atletico ledelsen med et fantastisk langskudd, som Roebuck ikke hadde noen sjanse til å ta. Deretter avsluttet Atletico i stolpen og det førte til at City-spillerne våkna. Kaptein Steph Houghton fikk en scoring annulert etter å ha satt ballen i mål fra kort hold, men etter 83 minutter kom utligningen. Janine Beckie fikk ballen fra Keira Walsh, tok ballen med seg og satte den i mål ved nærmeste stolpe.

Beckie var nære på ved å score sitt andre like etterpå, men Geum-min sitt innlegg på bakre stolpe gikk til dødball. Det så ut til å ende med straffesparkkonkurranse, men på overtid sikret Tessa Wullaert seieren for City, da hun dundret ballen inn nede i hjørnet. Skuffende å gi fra seg ledelsen i første omgang, men City kjempet seg tilbake og endte pre-season på en positiv måte. Janine Beckie ble kåret til kampens beste spiller og så ut til å komme til sjanser hver gang City var i angrep. Nå drar spillerne på landslagsoppdrag, før det er seriestart på Etihad Stadium mot Manchester United, lørdag 7. september klokken 16:00.

Nick Cushing etter kampslutt:

«Vi visste det ville være høyt nivå på motstanderen vår, så vi var ikke selvtilfredse på noen som helst måte. Vi var skuffet etter å ha kommet under igjen etter å ha ledet 1-0, men spillerne kjempet seg tilbake og hadde virkelig et ønske om å vinne kampen. Grunnen til at vi ville delta her er den høye kvaliteten på motstanderen og de høye temperaturene, som er en perfekt måte å forberede oss på før sesongen starter. Jeg er veldig fornøyd med alle sammen og de har gjort en god jobb. Spesielt Ellie Roebuck, Gemma Bonner og Steph Houghton imponerte og Aoife Mannion viste at hun kan spille høyreback. Janine Beckie har vist gjennom hele treningsleiren at hun vil bli en veldig viktig spiller for oss denne sesongen.»

Georgia Stanway:

«Det var et fantastisk comeback! Det var veldig varmt i dag og jentene gjorde en kjempeinnsats! Vi kom tilbake sent i kampen og det viser kvalitetene vi har. Det er pre-season og vi kom oss ikke bare gjennom kampen, men viste virkelig hva som bor i oss mot slutten også. Vi hadde en veldig god kamp-plan. I første omgang lå vi dypt og lot dem spille, slik at vi kunne samle energi til senere i kampen. Det viste seg virkelig de 15 siste minuttene hvor vi dominerte og fikk to scoringer. Det har vært en fantastisk treningsleir. Jentene har vært utrolige, vi har virkelig jobbet hardt både på trening og i kamp. Det skal vi ta med oss i første seriekamp og derbyet mot Manchester United. Vi har noen uker til å forberede oss, men vi føler at vi er godt på vei!

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar