Nytt tap for EDS

Manchester City EDS gikk på nok et tap. Spurs ble for sterke på Tottenham Hotspur Stadium og vant 3-1.

Etter å ha gått på et surt tap i første serierunde hjemme mot Southampton forrige søndag, var det garantert et annet resultat Paul Harsley ønsket seg for hans Manchester City EDS i kveld da laget tok turen til Tottenham Hotspur Stadium i London for å møte U23-laget til Tottenham i Premier League 2.

Det skulle nemlig ikke bli annet enn et trøstemål for City mot slutten av kampen, og det hele endte med tap 1-3. Citys mål ble scoret av Nabil Touaizi, etter at han fikk to sjanser og scoret på den andre. Da sto det imidlertid allerede 3-0 til Tottenham, etter at vertene gikk til pause med ledelse 2-0. Ni minutter ut i den andre omgangen fikk også Spurs straffe og økte dermed til 3-0, noe som gjorde jobben vanskelig, for ikke å si umulig, for Paul Harsleys gutter.

Etter kveldens 1-3-tap står City dermed med 0 poeng etter to kamper. Neste kamp er neste fredag hjemme mot Chelsea.

 

City XI | Bazunu, Diounkou, Latibeaudiere, Harwood-Bellis, Frimpong, Doyle (c), Knight, Bernabe, Touaizi, Rogers, Braaf

SUBS | Ogbeta, Moulden, Amankwah (inn for Latibeaudiere 67), F Dele-Bashiru (inn for Knight 55), Simmonds

Citys mål: Touaizi (83)

Legg igjen en kommentar