NAC Breda henter Colin Rösler

Norske Colin Rösler går fra Manchester Citys akademi til NAC Breda, som han har undertegnet en treårskontrakt med.

19-åringen, som er sønn av City-helt Uwe Rösler, styrker dermed midtforsvaret til den nederlandske klubben som City har hatt et lengre samarbeid med. Han har altså skrevet under på en treårskontrakt med NAC, etter å ha gått gradene gjennom ulike aldersbestemte lag i Citys akademi. Før overgangen til NAC hadde han ett år igjen av kontrakten med City.

«Etter ni år i Manchester City er det på tide å si farvel», skriver Rösler selv på sin Instagram-konto. «Fra det øyeblikket jeg kom hit, har det føltes som hjemmet mitt. Jeg kan ikke takke spillerne og støtteapparatet i City nok.»

Rösler, som kom til Norge da han var to år, spilte i sommer for Norge under G19-EM, men dessverre for han og Norge kom ikke laget seg videre fra gruppespillet.

Legg igjen en kommentar