Manchester City Women: Talking Points

Tap i første treningskamp, midtstopper leies ut og motstander i Champions League bekreftet. 

Tap i treningskamp mot North Carolina Courage

City tapte 2-1 mot North Carolina Courage i årets første treningskamp, da Courage kom tilbake og scoret to mål i løpet av kampens siste ti minutter. 20 år gamle Georgia Stanway scoret City sitt mål etter 41 minutter og keeper Ellie Roebuck ble kåret til City sin beste spiller etter flere fantastiske redninger. På grunn av farlige spilleforhold med lyn og torden ble kampen stoppet etter 75 minutter og kom ikke i gang igjen før det var godt en time og 15 minutter. City hadde selvsagt ønsket seg et annet resultat, men det er en erfaring laget kan lære av. City ble satt under press i store deler av kampen, men forsvarte seg for det meste godt kampen gjennom. City møter nå Atletico Madrid i bronsefinalen på søndag. Aoife Mannion, Matilde Fidalgo og Lee Geum-min debuterte for City. Kaptein Steph Houghton syntes City rundspilte Courage spesielt i første omgang under vanskelige spilleforhold, i tillegg til flere nye spillere og kun to-ukers trening.

Esme Morgan leies ut til Everton

Esme Morgan spiller 2019/20 sesongen for Everton. Den unge lovende midtstopperen vil definitivt få mer erfaring i FA WSL og 18-åringen har så langt spilt 20 kamper for City, i løpet av de to siste sesongene. Hun debuterte i 2017 som 16-åring og skrev sin første profesjonelle kontrakt i juni. Kontrakten løper til 2022. Lykke til i Everton, Esme!

Møter FF Lugano 1976 i UEFA Women’s Champions League

City sin motstander i 32-dels finalen av UEFA Women’s Champions League ble trukket i dag og City møter FF Lugano 1976. City spiller borte først og kampen vil spilles enten 11. eller 12. september, før de tar i mot Lugano på Academy Stadium 25. eller 26. september. City kom til semi-finalen i turneringen i både 2017 og 2018, mens det ble tap mot Atletico Madrid i fjorårets 32-dels finale.

Relaterte saker

2 svar

  1. September ikke oktober spilles disse

Legg igjen en kommentar