Pep: – Jeg vet vi kommer til å bli bedre

Les hva Pep hadde å si på pressekonferansen etter dagens kamp.

Manchester City åpnet Premier League sesongen med et brak da de slo West Ham 5-0 i dagens åpningskamp og har nå scoret til sammen 440 mål under Pep Guardiola. City så derimot litt rustne ut i første omgangen mot West Ham:

– Første omgang var slurvete. Pasningene våre, de enkle tingene, det var ikke bra. Men det er normalt. Jeg visste det og vi hadde pratet om det. Tidlig avspark, varmt, disse tingene er vanlig i den første kampen. Det ble bedre da andre omgang startet, vi var roligere, hadde flere pasninger og det lå og vippet litt der, men etter den tredje scoringen var kampen over. Jeg vet at vi kommer til å bli enda bedre, vi har hatt noen fantastiske prestasjoner de siste sesongene. Det er den første kampen, og jeg forstår fullstendig at spillerne fremdeles er litt rustne. Men jeg er veldig fornøyd med å vinne 5-0 på bortebane i første kamp. Vi endte forrige sesong med å vinne fjorten strake kamper, nå har vi femten.

City fikk en scoring annulert etter et fantastisk angrep, på grunn av offside. Pep hadde følgende å si om det:

– Hør, da vi scora på overtid mot Tottenham i Champions League og 60,000 supportere jublet vilt, før vi ett sekund senere tapte på grunn av at det ble annulert for offside. Nå jeg er vant til disse situasjonene, det som skjedde i dag kan ikke sammenlignes med det som skjedde i kampen mot Tottenham. Men vi må være sterke i slike situasjoner. Vi trodde alle at det var 3-0 og at kampen var over, men plutselig annulleres det og etterpå må Ederson gjøre noen fantastiske redninger. Det er viktig å beholde fokuset og vi kommer til å oppleve slike situasjoner mange ganger. Mitt eneste ønske er at VAR ikke gjør feil. Er det offside så er det offside, det er ikke noe problem. Det eneste jeg er bekymret for er at VAR skal gjøre feil og da kan det være bedre å la dommeren ta avgjørelsen på egenhånd. Jeg tror VAR vil gjøre kampene mer rettferdige, men avgjørelsene kan forhåpentligvis tas raskere i fremtiden.

Raheem Sterling fikk sitt tredje hat-trick for City i dag og fikk en perfekt start på sesongen:

– Siden vi startet pre-season har han scoret minst ett mål per kamp og jeg tror han kan bli fantastisk som ren spiss. Han skal spille i alle tre posisjonene fremme og i dag var han på samme nivå som resten av laget i første omgang, men de løftet seg sammen i den andre. Da spiller Raheem også bedre. Mottaket hans på den andre scoringen var ikke så bra, men det var en bra avslutning. Den tredje scoringen var veldig bra, mye bedre enn en-mot-en situasjonen i kampen mot Liverpool. Han bomma alene med Alisson i den kampen også, men i dag scora han. Så han lærer av sine feil. Han var obs på at han måtte være mer klinisk g mer aggressiv og det er grunnen til at han scorer et hat-trick.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar