Hat-trick hero Raheem Sterling: – Tre poeng var det viktigste

Hat trick hero, Raheem Sterling, om åpningskampen mot West Ham. 

Raheem Sterling gjorde i dag sitt tredje hat-trick for Manchester City og scoret samtidig sitt 50. mål for de engelske mesterne. Siden starten på pre-season har han nå åtte scoringer og to assist. Han innrømmet at City hadde en noe treg start mot West Ham, men at de også var dødelig effektive fremover på banen. Ydmyk som han her, var han mer fornøyd med de tre poengene enn sitt eget hat-trick:

– Det viktigste var tre poeng og å få med seg seieren hjem. Etter den andre scoringen synes jeg vi var veldig gode. Det var litt vanskelig i første omgang. Vi hadde noen slurvete touch, men etterhvert som vi fant rytmen satt pasningsspillet og sjansene begynte å komme.

Han hyllet også medspillerne sine:

– Med spillerne vi har her er det konkurranser på hver eneste trening, hver dag. Det er en glede å putte ballen i nettet. Så lenge laget vinner og har vi har det gøy på banen, vil scoringene komme.

Sterling fikk også annulert en assist i dagens kamp på grunn av VAR og hadde følgende å si om saken:

– Så lenge avgjørelsen er riktig, så er det alt som har noe å si. Det er jo frustrerende, men det er samtidig en god ting. Forhåpentligvis kan det være konsistent, jeg synes det fungerte bra i dag men det er lang sesong, så la oss se hvordan det går.

Til slutt hadde Raheem ros å gi til Rodri:

– Han har tilpasset seg veldig bra og passer godt inn her. Han spilte veldig bra i dag, han har et veldig godt overblikk og er god med ballen, så han vil bli veldig viktig for oss.

Relaterte saker

2 svar

  1. Per Winther sier:

    For en start!!😁 HELT RÅTT!!!👕⚽️👕👏👏👏

  2. Ståle Hagen sier:

    Herlige start 😄😄👍🏻👌🏻👏🏻. CTID 🙏🏻🙏🏻😄

Legg igjen en kommentar