Manchester City signerer Tyler Toland

Manchester City har signert midtbanespilleren Tyler Toland, fra den irske klubben Sion Swifts. 

18-åringen signerer sin første profesjonelle kontrakt med Nick Cushing sitt lag, etter allerede å ha imponert på seniornivå på det irske landslaget. Toland debuterte for Irland som 16-åring var en viktig del av laget som så vidt ikke klarte å kvalifisere til VM-sluttspillet i sommer. Hun ble nominert til ‘Senior Women’s International Player of the Year’ og er stolt over å ha skrevet kontrakt med Manchester City:

– Jeg er glad for å signere og er veldig spent. Siden jeg var fire eller fem år har alltid drømmen min vært å bli en profesjonell fotballspiller. Nå er det en realitet, sier hun.

Toland vil spille med nummer 12 på drakten og kjenner Citys irske venstreback Megan Campbell, fra tidligere. Hun har fått en varm velkomst fra alle de nye lagkameratene sine:

– Jeg har pratet med manageren og har møtt alle jentene. De har vært fantastiske med å hjelpe med å finne meg til rette. Nick Cushing er fantastisk, jeg har sett han ute på treningsfeltet. Han er briljant manager og jeg gleder meg til å jobbe for han. Jeg skal jobbe veldig hardt og forhåpentligvis hjelpe laget så mye jeg kan. Spilletiden kommer hvis den kommer. Forhåpentligvis kan vi løfte et trofé på slutten av sesongen.

 

Manchester City spiller sin første seriekamp den 7. september, mot Manchester United på Etihad Stadium. Dette blir tidenes første Manchester-derby i FA WSL.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar