Scott Carson klar for Manchester City

Scott Carson leies ut fra Derby County til Manchester City for 2019/20.

Den 33 år gamle keeperen hentes inn som tredjekeeper, bak Ederson og Claudio Bravo. Forrige sesong måtte Aro Muric hentes tilbake til klubben etter at Claudio Bravo ble skadet og med Carson på plass slipper man slike situasjoner kommende sesong. For Carson var det å signere for Manchester City en drøm som gikk i oppfyllelse:

– Det er en ære å signere for Manchester City, sier han. Jeg forventet det ikke, men dette var en sjanse jeg var nødt til å ta. Å være en del av dette laget – de engelske mesterne – er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg kan ikke vente med å se Pep sitt arbeid på treningsfeltet på nært hold. Det han har oppnådd i sin karriere er fantastisk, og det er alle spilleres drøm å spille for Pep. Forhåpentligvis kommer erfaringen min til nytte, når vi skal prøve å vinne vår tredje Premier League på rad.

Carson har spilt fire ganger for England på seniornivå og har spilt for klubber som West Bromwich, Liverpool og Bursaspor. De siste fire sesongene har han spilt for Derby County, hvor han til sammen fikk 150 kamper.

I tillegg leies 19 år gamle Luke Bolton ut til Luton Town for neste sesong og City har signert Pedro Porro fra Girona, som sannsynligvis vil leies ut til Real Valladolid for neste sesong. Porro er en 19 år gammel høyreback som har representert Spania på u21-nivå. Morgan Rogers (17) fra West Bromwich og Felix Correia (18) fra Sporting CB har også signert.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar