Fellestur til Manchester City – Southampton

Supporterklubben og Ving arrangerer fellestur til oppgjøret mot Southampton. Kampen er foreløpig terminfestet til lørdag 2. november. Denne fellesturen vil ha fokus på familier og de som reiser med barn.

Program og innhold:

 • Avreise med SAS fra Oslo Gardermoen fredag 1. november kl. 10.55 med ankomst Manchester kl. 12.05. Hjemreise fra Manchester mandag 4. november kl. 12.45 med ankomst Oslo Gardermoen kl. 15.45. (For tilslutningsfly, se siste avsnitt)
 • Busstransport mellom Manchester flyplass og hotellet ved ankomst og hjemreise.
 • 3 netters overnatting med frokostbuffet på AC Marriott Manchester City Centre. Nytt fint 4 stjerners hotell i sentrum av Manchester.
 • Busstransport mellom hotellet og Etihad Stadium før og etter kampen.
 • Kampbillett til oppgjøret mellom Manchester City og Southampton. Sitteplassene er på East Stand.
 • På kampdagen har vi sammen med klubben fått ordnet et spesielt arrangement kun for reisende på vår fellestur. Det blir først en privat omvisningstur på Etihad Stadium etterfulgt av besøk i det nye ”Exhibition Area” med Multidmedia Guide og 360 graders Cinematic Experience room. I ”Exhibition Area” vil klubbens trofeer være tilgjengelig for fotografering. Vi avslutter seansen med besøk i baren hvor man får litt snacks og drikke, før vi finner sitteplassene og ser kampen.
 • Reiseleder fra supporterklubben er med på hele turen.

Pris:
Prisen for denne pakken er kr 7.595,- per person i dobbeltrom og 9.695,- i enkeltrom.

Hotellet har rom hvor man kan ha 1 barn i ekstraseng i dobbeltrommet. Barn i ekstraseng får en rabatt på 800,- Eksempelvis blir prisen for 2 voksne og 1 barn kr 21.985,-

Øvrig informasjon:
Vi planlegger også å se en kamp til denne helgen, enten en annen Premier League-kamp, eller et oppgjør i Championship. Den kampen med tilhørende transport vil komme i tillegg til pakkeprisen. Hvilken kamp det blir vil vi komme tilbake til når kampprogrammet for november er fastsatt ca. 16. september.

Det er reisearrangøren Ving som er teknisk arrangør for reisen. Ving kan ordne tilslutningsfly fra andre flyplasser i Norge, slik at det korresponderer med flyreisen fra Gardermoen. Tillegget for tilslutningsfly er ca. 1.200,- tur/retur for flyplasser i Sør-Norge opp til Trondheim og ca. 2.200,- per person fra Bodø, Tromsø eller Evenes.

Slik bestiller du:
Du bestiller enklest på https://www.ving.no/fotballreiser/city

I kampoversikten klikker du på Southampton-kampen og velger ”3 netters”-knappen. Da får du frem totalprisen for det antall personer du søker med. Er dere to personer vises prisen totalt for begge to. Du kan også sende epost til fotball@ving.no

Ved bestilling må du ha alle navn (slik det står skrevet i passet), fødselsdatoer, samt din adresse, mobilnummer og epost.

7 svar

 1. Ole Holsbø sier:

  Godt tiltak! ⚽️👍

 2. Godt tiltak, men stiv familiepris

 3. Pål Nilsen sier:

  👍 er det et begrenset antall billetter som gjør at man bør bestemme seg raskt?

 4. Jan Tore sier:

  Blir det ein sånn tur til våren og?

 5. Supporterklubben har lengre tid arbeidet med å få til ulike former for fellesturer slik vi hadde i «gamle dager». I første omgang prøver vi med en utpreget familietur som blir tilpasset at mange av deltagerne er yngre. Vi hadde veldig god erfaring hvor mange møtte hverandre med en fellesinteresse – City og kontrakter og vennskap ble etablert. Vi er en supporterklubb hvor medlemmene er lokalisert rundt omkring i landet og hvor det nødvendigvis ikke renner over av andre Citysupportere overalt 🙂

  I tillegg er det en flott måte for barn – innenfor trygge gode rammer og bli kjent med engelsk fotball og engelsk fotballkultur . Nesten alle sitter igjen med minner for livet.

  Når det gjelder rask påmelding har dette blant annet en sammenheng med at det er reagert et vist antall billetter på flyene til denne kampen fra Ving sin side. I tillegg blir logistikken litt ulik avhengig av hvor mange som melder seg på.

  Når det gjelder kamp til våren er det denne kampen vi har fokusert på i høst og så får vi se hva vi gjør til våren – noe som også er avhengig av interessen for denne turen

 6. Kai Henrik Karlsen sier:

  >Bra tiltak! Vurderes sterkt da jeg aldri har vært med på fellestur tidligere

 7. Nikken Turi sier:

  Jeg kunne godt tenkt meg en slik tur. Mine «unger» er imidlertid 19 og 16 år gamle, så den ene reiser som voksen. I tillegg ville jeg hatt ungenes mor med, men hun er ikke medlem av supporterklubben. Må hun meldes inn som medlem først (noe hun kanskje protesterer på) eller må hun bli igjen hjemme? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *