Citys tredjedrakt lansert i Shanghai – uten City til stede

Citys tredjedrakt for sesongen 2019/20 har blitt lansert av Puma i Shanghai, men uten at City-spillerne er i Kina, slik planen var.

Puma har lansert Citys tredjedrakt for den kommende sesongen, og som bildene viser er hovedfargene i den gul og og en variant av mørkerosa, eller «peach» (ferskenfarget). Det var i Shanghai at lanseringen fant sted, men uten City til stede.

Flyet City-spillerne skulle ha satt seg i, men som foreløpig ikke har tatt av fra Manchester.

Det har nemlig «administrative problemer» rundt Citys flyavgang til Kina sørget for. City-spillerne og støtteapparatet skulle egentlig sette seg på flyet fra Manchester til Kina på lørdag, men den avgangen ble aldri noe av. Grunnen skal være at flyet ikke fikk tillatelse til å gå inn i kinesisk luftrom, og det ble derfor stående på bakken i Manchester. City la da ut en pressemelding om at avgangen hadde blitt utsatt på grunn av «administrative problemer utenfor klubbens kontroll», og at avgangen var blitt utsatt til søndag. Imidlertid skjedde akkurat det samme søndag – flyet på stående på bakken i Manchester, fordi det fortsatt ikke hadde fått tillatelse til å entre kinesisk luftrom.

City skal delta i det såkalte Premier League Asian Trophy denne sommeren, og første kamp er nå på onsdag mot West Ham. Nå står imidlertid denne kampen i fare, om ikke City-spillerne kommer seg til Nanjing, der kampen skal spilles, i tide, og i verste fall kan hele turen til Kina bli avlyst. Pep Guardiola skal være rasende over det som har skjedd, som altså kan føre til at deler av sesongoppkjøringen ikke blir som planlagt.

City planlagte kamper denne sommeren er som følger:

Onsdag 17. juli: Manchester City – West Ham i Nanjing i Kina (avspark 14.30 norsk tid. Kampen vises på TV 2 Sport Premium 2)
Lørdag 20. juli: Finale eller bronsefinale mot enten Newcastle eller Wolverhampton i Shanghai i Kina (avspark enten 12.00 eller 14.30. Kampen vises på TV 2 Sport Premium).
Onsdag 24. juli: Kitchee – Manchester City i Hong Kong (avspark 14.00 norsk tid)
Lørdag 27. juli: Yokohama F. Marinos – Manchester City i Yokohama i Japan (avspark 12.30 norsk tid)

Citys nye tredjedrakt.

Disse City-spillerne er med til Asia:

Claudio Bravo
Kyle Walker
Danilo
John Stones
Raheem Sterling
Ilkay Gundogan
Oleksandr Zinchenko
Angelino
Aymeric Laporte
Rodri
Kevin De Bruyne
Leroy Sane
Bernardo Silva
David Silva
Daniel Grimshaw
Lukas Nmecha
Nabil Touaizi
Gavin Bazunu
Iker Pozo
Tommy Doyle
Luke Bolton
Aleix Garcia
Taylor Harwood-Bellis
Adrian Bernabe
Ian Poveda
Ben Knight
Alpha Diounkou
*Phil Foden (slutter seg til troppen i Hong Kong)

Oppdatert: Thomas Cook Sport, som arrangerer reisen for City, bekrefter nå at flyproblemene skal være løst, og at City-spillerne setter seg på flyet kl. 12.00 i dag.

 

Legg igjen en kommentar