Tre spillere på vei ut

Pablo Mari selges til Flamengo, City har blitt enige med Aston Villa om overgangssum for Douglas Luiz, og Philippe Sandler ser ut til å havne på utlån i Vincent Kompanys Anderlecht.

Mens City har styrket stallen med kjøpet av Rodri og Angelino, i tillegg til en del unggutter som går inn i akademiet, er også en del spillere på vei vekk. Seks spillere ble frigitt etter forrige sesong fordi kontraktene deres hadde gått ut, og nå er det også klart at Pablo Mari har forlatt klubben. 25-åringen kom til City i 2016, men ble umiddelbart lånt ut igjen, og var nok aldri tiltenkt noen rolle i City. Dagen etter at han kom i 2016 ble han lånt ut til Girona, der han var i sin første sesong. Neste sesong ble han lånt ut til NAC Breda, før han forrige sesong var på utlån til Deportivo La Coruña. Når han nå er klar for Flamengo i Brasil, er det imidlertid på bermanent basis, og det skrives i avisene at City skal ha fått betalt £1,7 millioner av Flamengo for Mari.

I dag kom også nyheten om at City har blitt enig med Aston Villa om en overgangssum på £15 millioner for brasilianske Douglas Luiz, som etter at han kom til City for to år siden har vært på utlån til Girona. City betalte £10,7 millioner da Luiz ble hentet fra Vasco da Gama sommeren 2017, og etter den tid har han altså spilt i Spania for Girona, som også er en del av City Football Group. City ønsket imidlertid å hente ham tilbake forrige sommer og ha ham som backup for Fernandinho, men Luiz fikk ikke arbeidstillatelse, og det eneste valget var dermed å sende ham tilbake til Girona, som til slutt rykket ned fra La Liga. Nå er altså Aston Villa kommet på banen, og om Luiz og Villa blir enige om de personlige betingelsene, kan han altså komme til å spille mot City den kommende sesongen for den nyopprykkede Birmingham-klubben. City skal ha sikret seg en tilbakekjøpsklausul i avtalen med Villa.

En tredje spiller som ser ut til å havne et annet sted enn i Manchester den kommende sesongen, er Philippe Sandler, som skal være så godt som klar for et utlån til Vincent Kompanys Anderlecht i Belgia. Kompany har allerede sikret seg en tidligere City-spiller i form av Samir Nasri, og nå ser det altså ut til at han også styrker laget med 22 år gamle Philipe Sandler, som kom til City forrige sommer. Debuten for City kom i januar i år, da han kom inn som innbytter i 7-0-seieren over Rotherham i 3. runde i FA-cupen. Det ble også en opptreden i ligacupen, og Sandler står dermed med totalt to opptredener for City.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *