Tre talenter klare for City

På samme dag som norske Oscar Bobb bekrefter at han er klar for City, henter de lyseblå også et annet kjempetalent, nemlig engelske Morgan Rogers fra West Bromwich Albion.

Vi har tidligere skrevet om norske Oscar Bobb som kun var formaliteter unna å være klar for Manchester City, og nå bekrefter også 15 år gamle Bobb på sin Instagram-profil at han har skrevet under for City. «Nytt kapittel, Manchester City. Takk til alle i Vålerenga Oslo for de siste to årene», skriver den teknisk begavede midtbanespilleren, som bare er dager unna å fylle 16 og dermed offisielt kan bli City-spiller. Bobb havner dermed i Citys akademi, og skal i tillegg til å spille fotball også fortsette skolegangen i Manchester.

På samme dag som denne nyheten kommer, har også City hentet et engelsk kjempetalent til klubben, nemlig 16 år gamle Morgan Rogers, som om kort tid blir 17. City skal ha blitt enige med West Bromwich Albion om å betale £4 millioner for den offensive spilleren, som allerede har debutert for West Bromwichs A-lag. Det skjedde i februar i år da han kom inn som innbytter i en FA-cupkamp mot Brighton. Har har en rekke landskamper for diverse aldersbestemte landslag for England, og regnes som et kjempetalent. At City betaler så mye som £4 millioner for en 16-åring forteller en del, og summen er også den høyeste for en så ung spiller i England siden Theo Walcott gikk til Arsenal i 2006.

Rogers skal ha blitt sammenlignet med Tottenhams Dele Alli, og scoret også et vakkert mål for WBA i helgas treningskamp mot Telford United. Rogers har vært i West Bromwich-akademiet siden han var åtte, og har hele tiden spilt med spillere som var eldre enn ham selv. Nå blir også Rogers en del av Citys akademi.

Som om ikke dette var nok, har City også hentet 16 år gamle Liam Delap, sønn av Rory, til akademiet. For dette vil Derby motta en kompensasjon.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *