Steffen lånes ut

Zack Steffen lånes ut fra Manchester City til Fortuna Düsseldorf den kommende sesongen.

Det er nå bekreftet at Citys nyinnkjøpte amerikanske keeper Zack Steffen, som ble hentet fra Columbus Crew i USA, skal spille på utlån for tyske Fortuna Düsseldorf den kommende sesongen. 24 år gamle Steffen, som står med 15 landskamper for USA og i 2018 ble kåret til MLS Goalkeeper of the Year, reiser dermed tilbake til Tyskland, der han tidligere har spilt for Freiburg II. Nå blir det Fortuna Düsseldorf som endte på 10. plass i Bundesliga forrige sesong som blir neste stoppested.

Det skal være problemer med å få arbeidstillatelse i England for amerikaneren som gjør at City nå velger å låne ham ut, før han i det hele tatt rakk å ta på seg City-drakten.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *