Muric med ny kontrakt lånes ut

Aro Muric har signert en ny femårskontrakt med Manchester City, samtidig som han lånes ut til Championship-klubben Nottingham Forest den kommende sesongen.

Keeper Aro Muric, som forrige sesong returnerte til City i hui og hast fra sitt utlån NAC Breda da Claudio Bravo ble langtidsskadet, blir igjen utlånt. Mens han forrige sesong stort sett ble sittende på benken for City, bortsett fra at han spilte fem ligacupkamper og blant annet ble den store helten i kvartfinalen mot Leicester da han reddet to straffespark i straffekonken, blir det forhåpentlig mer spilletid på 20-åringen fra Montenegro denne sesongen, nå som han har skrevet under på en utlånsavtale med Nottingham Forest. Samtidig bekrefter altså City at han også har skrevet under på en ny femårsavtale med de lyseblå, noe som binder ham til klubben fram til 2024. Det er tre år lenger enn den kontrakten han hadde med City fra før.

«Å forlenge den nåværende avtalen min med City med tre ytterligere år, er utrolig og en ære for meg», uttalte keeperen til Citys nettside etter å ha skrevet under. «Jeg nøt 2018/19-sesongen, og å være involvert i Carabao Cup, var en fantastisk opplevelse. Spillerne og supporterne har fått meg til å føle meg lykkelig for at jeg er en del av klubben, som har vist at de har tro på meg med denne avtalen. Jeg vil bli så god som jeg kan bli under Pep Guardiola, og jeg lærer fra de aller beste i fotballen med Ederson og Claudio Bravo i klubben. Å gå på utlån til Nottingham Forest vil gi meg muligheten til å få mer førstelagserfaring, og jeg ser fram til utfordringen.»

Zack Steffen

Claudio Bravo er nå tilbake i trening, etter at han røk akillesen tidlig i forrige sesong. Det betyr sannsynligvis at han er tilbake i spill neste sesong, og igjen inntar rollen som reservekeeper / cupkeeper, bak Ederson. I vinter ble det klart at City hadde signert den amerikanske keeperen Zack Steffen fra Columbus Crew for 7 millioner dollar, men det rapporteres nå at han kommer til å få vanskeligheter med å få arbeidstillatelse i England. Ifølge ryktene kan City ende opp med å låne ut Steffen til Fortuna Düsseldorf i Tyskland. Samtidig ryktes det at City er klar til å hente inn Eibars 35 år gamle keeper Asier Riesgo som ny tredjekeeper i klubben, altså en backup for andrekeeper Bravo.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *