TV-kampene for august og september klare

Fire av Citys Premier League-kamper i august og september har fått nytt starttidspunkt.

TV-kampene for august og september er klare, og mens det allerede var klart at Citys åpningskamp i London mot West Ham blir «tidligkamp» lørdag 10. august med avspark kl. 13.30 norsk tid, har nå ytterligere fire av Citys kamper i disse to månedene blitt flyttet på.

Sesongens første hjemmekamp er mot Tottenham, lørdag 17. august, og denne spilles nå på kvelden denne dagen, med avspark kl. 18.30 norsk tid. Helgen etter skal de regjerende mesterne til Bournemouth, og denne kampen flyttes nå til søndag 25. august med avspark kl 15.00. Kampen hjemme mot Brighton helga etterpå går som planlagt lørdag 31. august med avspark kl. 16.00, før det er landslagspause.

Neste kamp er mot Norwich City, lørdag 14. september, og denne blir nå kveldskamp med avspark kl. 18.30 norsk tid. Hjemmekampen mot Watford lørdag 21. september går som planlagt kl. 16.00, mens den siste kampen i september, borte mot Everton, flyttes til søndag 29. september med avspark kl. 17.30 norsk tid. Her er det imidlertid verdt å merke seg at dersom City skulle bli satt opp med Champions League-kamp tirsdag 1. oktober, vil kampen mot Everton flyttes tilbake til lørdag 28. september med avspark kl. 18.30 norsk tid.

Supporterklubben tilbyr sine medlemmer mulighet til å kjøpe kampbilletter

Relaterte saker

1 svar

  1. Da blir det Tunnel Club @EtihadStadium H mot @OfficialBHAFC for meg og sønnen min (9). #TRUEBLUE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *