Nye hjemme- og bortedrakter offisielt lansert

Pumas første Manchester City-drakter er offisielt lansert. Selv om bilder har sneket seg ut på nettet tidligere, vet vi nå endelig helt sikkert hvordan Manchester Citys hjemme- og bortedrakt kommer til å se ut i sesongen 2019/20.

Som kjent skifter Manchester City den kommende sesongen fra Nike til Puma som utstyrsleverandør og sponsor, og de første City-draktene levert av Puma er nå offisielt lansert. Det skrives at hjemmedrakten trekker inspirasjon fra Manchesters industrielle arv, mens bortedrakten i sesongen 2019/20 feirer byens «Madchester»-år på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet.

Promobilde av Sergio Agüero i den nye hjemmedrakten, som noe kontroversielt blant fansen denne sesongen får en lilla kant langs skuldrene.

Dette blir den siste bortedrakten David Silva kommer til å bære for Manchester City. Silva har annonsert at dette blir den siste sesongens hans i City.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *