Kyle Walker forlenger kontrakten!

Kyle Walker har skrevet under på en ny kontrakt som binder ham til Manchester City fram til sommeren 2024. Det er to år lengre enn den opprinnelige kontrakten!

Det var i juli 2017 at City bladde opp nærmere £50 millioner for å sikre seg underskriften til Tottenhams høyreback Kyle Walker. Siden har engelskmannen omtrent ikke opplevd annet enn suksess i City, og har vært med på å vinne Premier League to av to ganger, ligacupen to av to ganger, i tillegg til FA-cup og Community Shield. Totalt har det blitt 100 kamper (alle turneringer) på Walker i løpet av de to sesongene han har spilt i lyseblå drakt, og nå belønnes han altså med en ny kontrakt som er to år lengre enn den forrige.

«Jeg er henrykt over å ha skrevet under på en ny avtale», kunne Walker forteller etter å ha signert. «Å spille for City har vært alt jeg hadde håpet at det ville være – og mer! Det var et enkelt valg. Jeg ønsker å kjempe om troféer og å spille på det høyeste nivået, og jeg føler at jeg har utviklet meg mye som spiller i løpet av den tiden jeg har vært her. Klubbens visjon, både på og utenfor banen, er lik min egen, og jeg ser fram til  tilbringe fem nye år her, forhåpentlig samtidig som jeg vinner nye pokaler.»

Walker, som nå er 29, vil altså være 34 når den nye kontrakten går ut, og dersom han blir ut kontraktperioden, er altså sjansen der for at han kommer til å avslutte sin karriere i City.

Direktør Txiki Begiristain var også meget glad for at Walker valgte å skrive under på den nye kontrakten. «Styrken og hurtigheten hans har vært helt avgjørende for det vi har fått til. Han er et nøkkelmedlem i troppen. Erfaringen hans er uvurderlig, spesielt for de yngre spillerne i laget, og bidragene hans har vært helt avgjørende for den videre suksessen vår!»

Relaterte saker

1 svar

  1. Anonym sier:

    Søren han suger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *