City henter norsk stortalent

Oscar Bobb skal være klar for Manchester City, som henter 15-åringen fra Vålerenga til sitt akademi.

Det er Dagbladet som melder at Bobb skal til City, og at kun formaliteter gjenstår før overgangen er i boks. Partene skal være enige om en overgang, og det eneste som gjenstår nå er legesjekken. Bobb fyller 16 i juni, noe som gjør at overgangen da kan tre i kraft. Bobb blir beskrevet som en meget teknisk spiller, som startet først å spille fotball for Lyn, der han blant som 11-åring imponerte stort under Norway Cup i 2014. Deretter flyttet han og moren til Portugal der han en periode spilte med Porto, før han returnerte til norsk fotball og Vålerenga.

Så langt står Bobb med tre landskamper for aldersbestemte norske landslag, et tall som visstnok ikke er høyere på grunn av et hofteproblem. Nå som han blir en del av Citys akademi, kommer han også til å gå på skole i England, samtidig som han utvikler seg videre i lyseblå drakt.

VG har for øvrig tidligere skrevet en sak om Oscar Bobb i forbindelse med sine Football Leaks-saker, der det ble avslørt en hemmelig FIFA-konflikt.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *