STB nr. 131 på vei

Sesongens siste utgave av medlemsbladet vårt er på vei til en postkasse nær deg.
Mange flotte bilder fra medlemmene, reisebrev, analyse, historikk, sleivspark og en masse annet rart er plassert mellom myke permer.

STB nummer 131, det femte denne sesongen, er på 112 sider. Blant mange høydepunkter nevnes Sveas ultimate oppsummering av tidenes tiår. Halvor Hansen Høvring, HHH blant venner, fortsetter å intervjue ansatte i Manchester City. Ellers inneholder bladet de vanlige og usedvanlige spaltene. Nils Are Golf har oppsummert sesongen og delt ut karakterer til spillerne. Mike Jenkinson fortsetter med sine fine og dype betraktninger. Rolf er på plass med nok et album, mens Gribben setter klørne i City-relaterte temaer. Brundtland er den friske vinden fra vest. Fra øst ytrer Andreas seg på vegne av svenskene. Gorm Andresen vil ha flere medgangssupportere, og Rustad sier sin mening om Liverpool-supportere.

Takk til alle som har bidratt. Hva som ellers er å finne i bladet må dere nesten finne ut sjøl.

Legg igjen en kommentar