City har frigitt disse spillerne

Manchester City har frigitt seks spillere foran den kommende sesongen.

De engelske klubbenes årlige liste over spillere som blir frigitt fra sin kontrakt med klubben, er nå offentliggjort, og Citys oversikt viser at seks spillere ikke blir en del av klubben den kommende sesongen.

Den klart mest kjente spilleren på lista er selvsagt Vincent Kompany, som etter elleve sesonger i lyseblå drakt nå blir spillende manager for Anderlecht, etter at kontrakten hans med City gikk ut og han selv visstnok ikke ønsket å signere på en ny kontrakt for å kunne prøve seg på denne nye utfordringen.

Av de litt mindre kjente navnene finner vi også 29 år gamle Luke Brattan, som ble hentet på free transfer for fire år siden og deretter lånt direkte ut til Bolton, før han i 2016 ble lånt ut videre til Melbourne City, der han har vært på utlån siden. Nå er kontrakten hans med City gått ut, og den blir altså ikke fornyet.

Også akademispillerne Cameron Humphreys-Grant, Charlie Oliver, Aaron Nemane og Tom Dele-Bashiru forsvinner fra klubben, etter at kontraktene deres gikk ut. Dele-Bashiru fikk én kamp på A-lagsnivå for City, i kvartfinalen i ligacupen mot Leicester i desember 2017 da han kom inn som innbytter for Phil Foden og spilte begge ekstraomgangene. Ingen av de andre fikk A-lagskamper for City.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *