City slår tilbake mot UEFA

UEFA annonserer at etterforskningen av Manchester City har blitt sendt videre til deres domskomité. City slår i en ny pressemelding på sin side hardt tilbake mot hele etterforskningen, som kan føre til at klubben blir utestengt fra Champions League.

UEFA annonserte i dag at etterforskningen deres av Manchester Citys påståtte brudd på Financial Fair Play, slik det har kommet frem gjennom medienes såkalte Football Leaks-saker, nå er ferdig, og at UEFAs domskomité har mottatt denne rapporten. Det neste som skjer da vil være at UEFA kommer med sin dom, og som nevnt tidligere, hevder altså New York Times at de sitter på informasjon om at UEFA går inn for å utestenge klubben fra Champions League i én sesong.

I en ny pressemelding Manchester City har lagt ut på sine nettsider, slår imidlertid klubben hardt tilbake og indikerer også at saken vil bli fulgt opp i rettssystemet og havne for domstolene. «Manchester City is entirely confident of a positive outcome when the matter is considered by an independent judicial body» skriver City i pressemeldingen, og går også kraftig til angrep på UEFA og deres etterforskning, som blir kalt «utilfredsstillende, snever og fiendlig».

«The decision contains mistakes, misinterpretations and confusions fundamentally borne out of a basic lack of due process and there remain significant unresolved matters raised by Manchester City FC as part of what the Club has found to be a wholly unsatisfactory, curtailed, and hostile process,» står det i pressemeldingen.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.