Supporterklubben informerer

Deadline for sesongens siste STB nærmer seg, info om FA-cupfinalen, supportercupen og årsmøte i supporterklubben.

Gratulerer alle sammen – City forsvarte PL, – har du bilder eller noe å berette om sesongen og avslutningen eller noe annet du har på hjertet for å dele med andre, så send straks inn til stbredaksjon@gmail.com Deadline for sesongens siste STB er 20. mai!

FA-CUPFINALEN: 
Skal du ikke på FA-cupfinalen, så sørg i hvert fall for det nest beste, møt opp på din lokale fotballpub for å se finalen. De tre store byene i Norge har følgende møteplasser:
BERGEN: THE FLYING DUTCHMAN – OSLO: BOHEMEN  – TRONDHEIM – THREE LIONS. Det blir også samling på Sportspuben Børst i Ski fra kl 17.00 og utover.

I tillegg meldes det fra Molde: City-fans i Molde innbyr alle fans i Møre og Romsdal til feiring av PL-gull og samling til FA-cupfinale Lørdag 18/5. Vi starter med middag på restaurant GLASS, torget 1 (inngang sjøsiden) kl 15 00. Videre kl 17 00 så går vi bort til Sportspubben 1911 på Alexandra hotell og ser finalen der. For påmelding til middag, så send mld til Ole Holsbø på nr: 916 22304!

Er du heldig å ha billett til FA-cupfinalen så er følgende steder treffpunkter i LONDON for supporterklubben:

FREDAG 17. mai fra 11.00 til 18.00 – PUBEN – THE SWAN i Bayswater Road, rett ved Subway-stasjonen LANCASTER GATE på Central line, eller kort spasertur fra PADDINGTON station , – Norsk nasjonaldag feires med billettutdeling til de som skal hente sine billetter og sosialt samsvær for de som ønsker å være med og ankommer London tidlig.

Fra ca klokken 20.00 til 21.00 samme dag vil Tor dele ut billetter til de som er stasjonert i UXBRIDGE på puben Three Tuns rett ved Subway stasjonen der.

Billettutdelingen fortsetter på WEMBLEY INTERNATIONAL lørdag 18.mai fra ca kl.11.00 til 14.30 senest, igjen ved Tor Sønsteby. VÆR SNILL Å IKKE KOMME ETTER 14.30, gi da isåfall beskjed til Tor. Kommer du etter dette så ødelegger du både din egen og Tors opplegg før kampen ved ikke å møte før dette. Det er også meldt om mulig konflikt og streik ved Subway i London den helgen, så følg med og ta deg GOD TID!

TIPPEKONKURRANSEN er over
Se egen artikkel på hjemmsiden nå, – hele 132 tippet alle 12 kampene rette, vi ga hele 7 førsteprenmier.

SUPPORTERCUPEN 2019 og ÅRSMØTE I SUPPORTERKLUBBEN
Lørdag 1. juni er det klart for supportercupen 2019 på NORDRE ÅSEN – adresse Haraldsheimveien – Bruk Trikk 17 eller Buss 23 eller 24. Grefsen stasjon, evnt. Aker Sykehus og gå bort derfra. IKKE BRUK bil, det er håpløst å få parkert om du IKKE spiller og må bruke dette da!

Vi er i gruppe E, og Citys kamper er 09.25 mot Arsenal 1. lag på bane 3, TOTTENHAM klokken 11.05 samme bane, – og endelig mot Stoke på bane 3 klokken 13.10.

ÅRSMØTE AVHOLDES etter kampen mot Stoke , – START klokken 14.00. Saker til årsmøtet må nå umidddelbart sendes Tor på mail soensteb@online.no – På grunn av det praktiske rundt årsmøtelokaler, kreves påmelding til Tor på samme mail.

Skal du være med på årsmøtet, må du også være ved bane 3 når kampen mot Stoke spilles da møtet blir avholdt i dertil egnede lokaler rett etter kampen. Saksliste mailes ut sammen med regnskap og budsjett innen sju dager før møtet.

Foreløpige forslag er :
1. Økning av kontingent til 400 kr hovedmedlemmer og 150 for familiemedlemmer.
2. Ingen økning i redaktør honorar, men heller en økning til støtten til Maine Road FC med 2500 kr i økning til ca 3500 kr.
3. Gjenvalg av nåværende styre og formann.

WE ARE THE CHAMPIONS!
Hilsen Tor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *