Deler ut hele sju tippepremier!

Sju dyktige tippere kan se fram til fotballtur til England med fly, hotell og kampbillett dekket av supporterklubben!

I det som ble den siste tippekonkurransen arrangert av supporterklubben, kan hele sju dyktige vinnere se fram til fotballtur til England neste sesong! Av de 449 tellende rekkene i konkurransen, var det hele 132 av dem som inneholdt tolv riktige markeringer, noe som selvsagt har sammenheng med at City vant samtlige tolv kamper på kupongen! Det var med andre ord beinhard konkurranse om å nå opp denne gangen, og det eneste som skilte alle med tolv rette, var måltipset der en skulle tippe hvor mange mål City kom til å score på de tolv kampene på kupongen denne våren. Fasiten her viste seg å bli 24, noe Odd Inge Johannessen hadde forutsett. Han er dermed vinner av denne vårens, og tidenes siste, tippekonkurranse arrangert av supporterklubben, og det meget fortjent, etter både å ha prikket inn samtlige tolv kamper og tippet helt rett på måltipset.

Akkurat som i toppkampen i Premier League var også toppkampen i tippekonkurransen meget hard og tett, og det var minimalt som skilte første og andreplassen. Det var likevel til slutt Bård Sandneseng og Leif Trulsen som tok denne, etter å ha tippet 25 mål, altså ett mål mer enn det som viste seg å bli fasiten. Hele fire tippere delte fjerdeplassen, nemlig Tor Egil Olsen, Solbjørg Rønning Åsen, Jon Fredrik Rørvik og Bjørn Lie, som alle hadde tippet at City skulle score 26 mål og dermed bare var to ifra (ifølge konkurransereglene kommer de som har tippet to for mye foran de som har tippet to for lite).

Vanligvis er det satt av budsjett til at de fire beste tipperne får 5000 kroner som skal brukes til fotballtur til England, men i og med at hele fire tippere delte fjerdeplassen, og at det også er den siste tippekonkurransen, klemmer vi til og gir 5000 kroner i premie til de sju beste tipperne! Gratulerer! Alle vinnerne vil bli kontaktet via e-post.

Takk til alle som leverte rekker i denne siste tippekonkurransen, og til alle som har vært med på å støtte driften av supporterklubben ved å være i tippekonkurransen opp gjennom årenes løp, helt siden oppstarten av konkurransen i 1990.

Topp 20 i tippekonkurransen våren 2019:

1 Odd Inge Johannessen (12 rette – 24 mål)
2 Bård Sandneseng (12 rette – 25 mål)
2 Leif Trulsen (12 rette – 25 mål)
4 Tor Egil Olsen (12 rette – 26 mål)
4 Solbjørg Rønning Åsen (12 rette – 26 mål)
4 Jon Fredrik Rørvik (12 rette – 26 mål)
4 Bjørn Lie (12 rette – 26 mål)
————————————
8 Mona Schrøder (12 rette – 22 mål)
9 Frode Engvoldsen (12 rette – 27 mål)
9 Sune Espersen (12 rette – 27 mål)
9 Tor Haugen (12 rette – 27 mål)
9 Helge Ørsal (12 rette – 27 mål)
9 Håvard Kokkin (12 rette – 27 mål)
9 Svein Ottar Myrvågnes (12 rette – 27 mål)
9 Robert Vågan (12 rette – 27 mål)
16 Ketil Jonassen (12 rette – 28 mål)
16 Rune Bergan (12 rette – 28 mål)
16 Leif Selander (12 rette – 28 mål)
16 Kasper Jensby (12 rette – 28 mål)
16 Kjetil Karlsen (12 rette – 28 mål)
16 Arne Solheim (12 rette – 28 mål)
16 Arne Solheim (12 rette – 28 mål)
16 Bernt Ellingsen (12 rette – 28 mål)

Last ned alle rekker og finn din egen plassering i konkurransen

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar