Stem på sesongens City-spiller!

Sesongens beste City-spiller skal kåres, og du kan være med og avgjøre hvem som vinner prisen!

I samarbeid med Citys offisielle supporterklubb, som vi i Scandinavian Branch er en del av, skal denne sesongens Etihad Player of the Season kåres. Fans kan velge den City-spilleren de syns har vært den beste for City denne sesongen (bare spillere med minst fem kamper kan stemmes på), og da er det selvsagt ikke bare snakk om Premier League, men også de andre cupene og turneringene City har deltatt i.

Forrige sesong var det Kevin De Bruyne som ble stemt fram som Etihad Player of the Season, som har blitt delt ut hver sesong helt siden 1966/67-sesongen av medlemmene i Citys offisielle supporterklubb (under navnet «Manchester City Player of the Year»). Se hele oversikten her over hvem som har vunnet.

For å være med og stemme fram den City-spilleren du syns har vært den beste denne sesongen, må du logge inn via Citys offisielle nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *