Kampen mot Leicester flyttes – igjen!

For andre gang flyttes Citys siste hjemmekamp for sesongen. Etter at det først ble bestemt at kampen mot Leicester skulle flyttes til lørdag 4. mai klokken 13.30, er nå kampen flyttet igjen – denne gang til mandag 6. mai kl. 21.00 norsk tid.

Endringen kommer som et resultat av at Premier League har gått med på å hjelpe Tottenham og Liverpool, som er klare for semifinale i Champions League. Deres kamper flyttes nå til lørdag 4. mai slik at de skal få lenger tid til å forberede seg til semifinaleoppgjørene, samtidig som Citys kamp mot Leicester, som kan bli helt avgjørende for hvem som vinner Premier League, flyttes til mandag kveld.

Nyheten er ikke blitt tatt godt imot av City-fansen, som blir skadelidende av endringen – blant annet skandinaviske supportere som allerede har bestilt fly og hotell til kampen som spilles om et par ukers tid.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *