Også kvinnelaget klare for FA-cupfinale!

Først spilte City-juniorene seg til finale i FA Youth Cup, så spilte A-laget seg til FA-cupfinale, og nå har også Citys kvinnelag spilt seg til finale i FA-cupen!

City har suksess på alle fronter, og iallfall i FA-cupen! Et selvmål på overtid av Chelseas Magdalena Eriksson i dagens semifinale i FA-cupen for kvinner mellom City og Chelsea, betyr at City vant kampen på Academy Stadium i Manchester med 1-0, og at også City-damene skal spille cupfinale!

Til tross for flere store sjanser i dagens kamp måtte publikum vente helt til det 93. minutt for å se en scoring. Chelsea traff treverket to ganger i den andre omgangen, og det var også Chelseas Magdalena Eriksson som skulle få kampens eneste nettkjenning. Dessverre for henne var det i feil mål hun scoret, da hun var uheldig og satte ballen mellom egne stolper i et forsøk på å klarere.

I finalen, som spilles på Wembley lørdag 4. mai, blir motstander West Ham. I tillegg til det skal også Super League avsluttes helga etter, og også der er City med i kampen om å vinne, sammen med Arsenal. At sesongens siste kamp er mot nettopp Arsenal i London, gjør at dette kan bli en ren seriefinale!

Legg igjen en kommentar