Bernardo Silva ble Etihad Player of the Month

Bernardo Silva er av City-fansen stemt fram som Citys beste spiller i mars.

Portugiseren har hatt en strålende sesong i City-drakta og har imponert mange med sin teknikk og høye arbeidsmoral. City endte opp med å vinne samtlige fem kamper laget spilte i mars og Bernardo markerte seg i flere av dem. I 7-0-seieren hjemme over Schalke både scoret han og hadde en målgivende pasning, noe som gjentok seg i kvartfinalen mot Swansea i FA-cupen da City vant 3-2. Det var i den kampen han som startet snuoperasjonen etter at Swansea ledet 2-0, da han med et vakkert skudd med utsiden av foten scoret et av målene som gjør at City i mai skal spille FA-cupfinale. Også i 2-0-seieren over Fulham helt i slutten av måneden ble det scoring på Bernardo, som ga City ledelsen allerede i det femte spilleminutt med et kontant skudd nede i hjørnet.

Så langt denne sesongen har det blitt 43 opptredener på portugiseren, 11 mål og 11 målgivende pasninger.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar