Kampdato City-Cardiff fastsatt

Hjemmeoppgjøret mot Cardiff flyttes tre dager fram i tid, samtidig som tidspunkt for Citys semifinale i FA-cupen også er fastsatt.

Mens klubbfotballen nå tar en pause på grunn av landslagsfotball, er det et knallhardt program som venter City-spillerne fra og med lørdag 30. mars og ut sesongen. Om City slår ut Tottenham og tar seg til semifinale i Champions League venter det kamp hver eneste midtuke og helg helt fram til Premier League-slutt, noe som henger sammen med at City fortsatt er med i både Champions League og FA-cupen. Tidligere i dag ble det bestemt at Citys semifinale i FA-cupen mot Brighton spilles på Wembley lørdag 6. april med avspark klokken 18.30 norsk tid, en helg da det egentlig var satt opp at City skulle spille Premier League-kamp mot Cardiff. Denne kampen er nå flyttet tre dager fram i tid, rett og slett fordi denne midtuken er den eneste ledige midtuken før sesongslutt. Kamptidspunkt for den kampen er onsdag 3. april kl. 20.45 norsk tid. Kampen vil bli vist på Sky Sports i England, noe gjør at TV 2 i Norge får muligheten til å vise kampen, i motsetning til da City spilte midtukeoppgjør mot Everton i starten av februar, en kamp norske seere ble snytt for.

TV 2 skriver i dag forøvrig om Citys knallharde program som gjenstår, og ekspert Simen Stamsø-Møller mener at det intense kampprogrammet kan endre hele tittelkampen, og begrunner dette i at slitasje kan føre til skader på sentrale spillere. «Det vil overraske meg om færre enn tre spillere blir skadet», forteller Stamsø-Møller til TV 2. «Jeg vil si at de har flaks hvis de unngår skader».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.